Yolo
Registreren
If you were referred to this site by an existing member of Yolo
My Habbo
Terug

Wat is Yolo hotel?

Yolo is een gratis virtuele wereld waar je kunt chatten, lopen, vrienden kunt maken en ontmoeten. Ook is het mogelijk om je eigen virtuele kamer te creeƫren die je vervolgens naar eigen keus kunt inrichten.

Wat kan je doen in Yolo?

In Yolo kan je nieuwe vrienden maken. een praatje met andere Yolo's maken, een potje voetballen of gezellig meehelpen aan het bouwen van een mooie kamer. Het kan allemaal in Yolo!

Meer dan alleen spelen...

Het stylen van je avatar naar de laatste modetrends is niet de enige manier waarop je plezier kunt hebben op Yolo. Wil je de architect van de eeuw zijn en duizelingwekkende gebouwen ontwerpen? Dan is de Builders Club echt iets voor jou! Wil je laten zien hoe goed je bent in het maken van games en al je vrienden imponeren? Doe dan mee met onze competities! Ben je gek op selfies en grappige foto's? Onze camera-feature staat garant voor onbeperkt plezier!

Speel gratis, voor altijd.

Yolo is een gratis game, dus je kunt een enorme wereld vol kamers ontdekken, quests voltooien, chatten en prijzen winnen zonder dat je er ooit voor hoeft te betalen!
Sommige extra's in het spel zoals huisdieren, Yolo Club-lidmaatschap, Builders Club-lidmaatschap en meubilair kunnen worden aangeschaft met Yolo Credits. Voor meer informatie over deze in-game extra's kun je vinden in de Yolo winkel.